Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Poromagia OY (Y-tunnus: 2331443-2)
Opastinsilta 7B
00520 Helsinki

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Aarne Halén
Puhelin: +358 45 6331632
Sähköposti: aarne.halen@poromagia.com

REKISTERIN NIMI

Poromagian asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Poromagian (www.poromagia.com) asiakkaaksi

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Poromagian asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden tilausten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Poromagian toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Poromagian omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Poromagialla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja tilausten lähettämistä varten. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Poromagialle sähköpostitse info@poromagia.com tai rekisterinhoitajalle.

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:Henkilön etu- ja sukunimi


REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  • Sähköpostiosoite

  • Postiosoite

  • Puhelinnumero

  • Tiedot käsitellyistä tilauksista

  • Tilausten Postin seurantatiedot


TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Poromagian ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.


REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Poromagian sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Poromagian salasanasuojatulla palvelimella.