×
Unfortunately we have no shipping options for United States.

Voinko tilata tuotteita, joita ei näy verkkokaupassa tai mistä niitä voi tiedustella? 

Pyrimme mahdollisimman laajaan valikoimaan ja pidämme varastossa reilusti suosituimpia lautapelejä ja sekä korttipeli- että miniatyyrituotteita. Vaikka jotakin tuotetta ei ole nettikaupassa, se saattaa silti olla saatavissa toimittajiemme kautta. Jos haluaisit tilata jonkin erikoisemman tuotteen, tai haluat ehdottaa sitä lisättäväksi valikoimaamme, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@poromagia.com. 

Onko teillä kanta-asiakasohjelmaa? Mikä on Poroklubi?  

Poroklubi on yksi tavoistamme palkita lojaaleja asiakkaitamme. Verkkokaupassa tehdyistä ostoksista kertyy asiakkaidemme käyttäjätileille bonuskrediittejä, jotka nämä voivat hyödyntää mielensä mukaan. Myös myymälästä noudettavaksi tehdyt tilaukset kerryttävät poroklubibonuksia. Kredubonareita ei kuitenkaan jaeta alennustuotteista, postikuluosuuksista tai kreduilla tehdyistä ostoksista. Lisäinfoa Poroklubista: poromagia.com/poroclub

Mitä ovat kredut/krediitit? 

Kredut ovat valuuttaa Poromagian verkkokauppaan ja myymälään. Yksi krediitti vastaa yhtä euroa kaupassamme ja niillä voi maksaa mitä tahansa tuotteita ja lähes kaikkien turnausten osallistumismaksuja. Kreduja saa myymällä meille Magic the Gathering -kortteja (poromagia.com/credit) tai voittamalla niitä meidän järjestämistä turnauksista (poromagia.com/events). 

Miten kreduttaminen toimii? Ostatteko kortteja myös rahalla? 

Kreduttaminen, eli korttien vaihtaminen krediittivaluutaksi toimii pääsääntöisesti Kredutussivustomme kautta poromagia.com/credit. Jos sinulla on erikoisempia kortteja, haluat myydä isomman kokoelman ja haluat tarjouksen kreduissa sekä rahassa tai korttisi eivät löydy Kredutussivuilta, ole hyvä ja ota sähköpostitse yhteyttä osoitteeseen osto@poromagia.com.

Voiko tuotteita tilata noudettavaksi myymälästä? 

Kyllä voi! Tarvitset vain käyttäjätunnuksen verkkokauppaamme. Muistathan tilausta tehdessäsi valita toimitustavaksi “nouto liikkeestä”, ettei tilaustasi laiteta postiin! Noutotilaukset ovat useimmiten valmiina noudettavaksi heti seuraavana päivänä. Jos satut paikalle aiemmin, saatat joutua odottelemaan hetken, että tilaus saadaan kerättyä.  

Otatteko työharjoittelijoita / TETtiläisiä? 

Ylimääräisille käsipareille on aina silloin tällöin tarvetta! Pyrimme tarjoamaan innokkaille apulaisille työtehtäviä esimerkiksi myymälän kunnossapidon, korttien lajittelun ja tuotteiden hyllyttämisen parissa. Jos olet kiinnostunut työharjoittelusta tai koulujen TET-jakson suorittamisesta, ota yhteyttä info@poromagia.com.  

Ovatko kaikki verkkokaupan tuotteet saatavilla myymälästä? 

No juu! Verkkokauppamme toimii samassa tilassa myymälän kanssa, joten kaikki verkossa olevat tuotteet löytyvät myös myymälästä. Joskus varastovirheitä kuitenkin ilmenee, joten jos haluat olla varma, että tuotetta löytyy, soita etukäteen numeroomme 050 355 2252  ja kysäise.  

Ovatko hinnat verkossa samat kuin myymälässä? 

Kyllä.  

Miten kauan kestää saada lisää hyllystä loppuneita tuotteita? 

Tilaamme täydennyksiä kuukausittaisissa sykleissä ja mahdollisesti useammin. Tuotepakkausten täydennysaika on noin 2-4 viikkoa. Irtokorttien kohdalla emme kuitenkaan voi taata toimitusaikoja, sillä niiden saatavuus on kortti- ja tilannekohtaista.  

Osallistutteko siihen ja siihen tapahtumaan, tuleeko tapahtumaan Poromagia-myyntitiski? 

Poromagian porot ovat laumaeläimiä ja pitävät peli- ja harrastustapahtumista. Osallistumme vuosittain isoon osaan Suomen roolipeli- ja anime -aiheisista tapahtumista tai coneista. Vakiokiertueeseemme kuuluvat esimerkiksi Desucon, Desucon Frostbite, Ropecon, Animecon sekä Tracon. Tuomme usein tapahtumiin myytäväksi erilaisia pelituotteita, vedämme esittelypelejä, sekä tuomme toiveesta paikan päälle asiakkaiden ennakkoon tehtyjä verkkokauppatilauksia. 

Edellä mainittujen lisäksi vierailemme myös muissa tapahtumissa, joista ilmoitamme aina hyvissä ajoin sekä verkkosivustomme uutisvirrassa, että Facebook-kanavallamme. 

Jos haluaisit ehdottaa poroille hauskaa tapahtumaa tai olet tapahtumajärjestäjä, ota yhteyttä markkinointi@poromagia.com.  

Tilasin tuotteita pakettina/postiennakolla, miten saan lähetystunnuksen? 

Saat sähköpostin, kun tilauksesi lähtee postiin varastoltamme ja sähköpostissa näkyy seurantatunnus tilaukselle. Lisäksi meillä on käytössä järjestelmä, joka ilmoittaa tekstiviestillä kännykkään, kun tilaus on noudettavissa postista.

Mitä korttien kunnot tarkoittavat? 

Near Mint (NM/M) 
Kunto lähes täydellinen. Mahdolliset vauriot huomaa vain tarkalla tutkimisella. 

Slightly Played (SP) 
Kortti on selvästi kulunut, yleisimmin reunoista, mutta kortin pinta on muuten ehjä. Kortit voivat myös olla muuten hyväkuntoisia, mutta niissä on kisaleima.

Moderately Played (MP) 
Kortti on kauttaaltaan kulunut käytössä, tai siinä on pieniä naarmuja tai taitteita. 

Heavily Played (HP) 
Kortti on kärsinyt selkeitä vahinkoja, esim. syvää naarmuuntumista, kosteusvahinkoja tai taitoksia. 

Kaikki kaupassamme myytävät kortit ovat pelikelpoisia ja niillä saa pelata turnauksissa.  

Mikä on kisaleima? Miksi kortissani oli leimasimen jälki? 

Kyseisellä kortilla on tällöin pelattu turnauksessa, jossa kaikki pelaajat käyttävät turnauksen aikana saatuja kortteja. Kortit on merkitty leimalla, jotteivat pelaajat voi tuoda mukaan omia korttejaan ja huijata turnauksessa. Leimoja on useita erilaisia ja niiden sijainti kortissa vaihtelee, mutta ne eivät haittaa kortilla pelaamista.  

Mitä korttikielet “Asian” ja “European” tarkoittavat? 

Asian tarkoittaa, että kortin teksti on kirjoitettu on kiinan, japanin tai muun Aasian maan kielellä. European taas tarkoittaa, että kortti puhuu ranskaa, saksaa, italiaa, espanjaa, portugalia tai venäjää. Kortin nimen perässä on erikseen kuva lipusta, jos kortti on jotain tiettyä kieltä. 

Minkälaisia retrotuotteet ovat? Onko niillä palautusoikeutta?

Kaikki Poromagian myymät retrokonsolit, -laitteet ja -pelit on testattu ennen lisäämistä myyntiin. Poromagian retrospesialisti käy läpi kaikki myyntiartikkelit niiden saapuessa varastoomme ja pyrimme pitämään valikoimassa ainoastaan toimivia tuotteita. Konsolien, pelien ja oheistarvikkeiden pakkaukset, etiketit ja manuaalit voivat kuitenkin vanhuuttaan olla vaihtelevassa kunnossa, mistä on ilmoitettu kuntokuvauksella. Lisäksi tuotetiedoissa on maininta pelin aluekoodista ja siitä, onko peli koteloton (loose) vai sisältääkö se alkuperäispakkauksen ja/tai manuaalin.

Tarjoamme retrotuotteille kuukauden toimivuustakuun kuittiin tai tilausvahvistukseen merkitystä päivämäärästä. Takuu ei koske käytettyjä ohjaimia tai itseaiheutettuja vikoja. Kasettipelit kannattaa puhdistaa kotona ennen niiden käyttöönottoa, mihin suosittelemme topsipuikkoa ja 100% haihtuvaa puhdistusainetta, kuten taulu-tv:n puhdistusainetta tai desinfiointiainetta. Hyvät suomenkieliset ohjeet löydät osoitteesta http://www.retropelihuolto.com!