×
Shipping to United States starts from € 11.95 for letters and € 25.95 for parcels.

Myymälä kiinni ovi

Mahdolliset liikkumisrajoitukset ynnä muut hyvinkin koukeroiset rajoitukset pyörivät mediassa ja somessa tälläkin hetkellä. Pitäisi olla vähintään selvännäkijäjuristin paperit kourassa, että valtion tiedottamisesta tai mediasta saisi jotain tolkkua.

Meillä Poromagialla on rajoitteiden tulkkaamista parempaa tekemistä, kun pitäisi tietää milloin saa olla missä ja millaisin rajoittein. Tähän muuhun tekemiseen kuuluu esim. terveenä pysyminen ja tilausten toimittaminen. Lisäksi koemme, että kulkutautien estäminen on aika jees juttu.

Viime keväänä päätimme hyvissä ajoin olla odottelematta valtiovallan (ymmärrettävästi) hidasta toimintaa. Pistämme siis nytkin rajoitustoimia käyttöön oma-aloitteisesti ja proaktiivisesti, sillä jahkailu ei näihin aikoihin sovi, kun pelissä on edelleen ihmisten terveys. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on antanut hallitukselle suosituksia, että liikkeitä laitettaisiin myös kiinni mahdollisuuksien mukaan, joten noudatamme näitä suosituksia odottelematta päättäjiltä lopullista hyväksynnän hyljettä. Vaikkei tässä nyt ihan vielä Mika Salmisen tatuointeja olla otettu, niin meillä fanitetaan terveysviranomaisien antamia suosituksia. Voi olla, että ammutaan yli mutta jätetään se jälkipyykki asiantuntijoiden (eli 2021 somekommenttien) hoidettavaksi. 

Tässä kohtaa tiedotetta voisi nyt synkistellä jotain mahdollisista taloudellisista menetyksistä, mutta täällä Poroilla mennään terveys edellä edelleen. Ilmoitamme myöhemmin mikäli myymälä pysyy kiinni 11.4. jälkeenkin. Arvostamme edelleen suuresti jokaista tilausta, ja sitä että jaksatte kanssamme hoitaa niiden noudon tai toimituksen turvallisesti.

Myymälä kiinni ohjekuva

Tässä vielä käytännön ohjeita liittyen tilauksien noutoon

 • Noutoajat:
  • MA - TI 13:00 - 20:00
  • KE - PE 13:00 - 19:00
  • LA 10:00 - 17:00
  • SU 12:00 - 16:00
 • Huom olemme pääsiäisenä kokonaan kiinni Perjantaina 2.4. sekä maanantaina 5.4.
 • Kun saavut kaupalle 1.4. alkaen, noudata opasteita, jotka vievät sinut meidän varaston ovelle B-rapun kohdalle. Varaston ovella on lisäohjeita kuinka toimia. Maksa tilaus ENNAKKOON jos se vain suinkin on mahdollista.

Pokémon, MtG ja käytettyjen lautapelien kredutukset

 • Kredutukset myös B-rapun kautta varaston ovelta. Tee kredutus kreduttimella tai sovi mailitse etukäteen asiasta meidän kanssa. Tuo tavarat varastollemme ja me otamme ne vastaan. Ilmoitamme, kun kredut on laitettu tilillesi. Emme tällä hetkellä siis takaa ottavamme vastaan "kassakredutuksia" saman ostosreissun ostoja varten, sillä haluamme välttää jonojen muodostumista.

No voisinkos nyt nopeasti tuosta tuon yhden jutun hakea myymälän puolelta?

 • Sori, mutta ei onnistu. Palvelun heikentäminen kirpaisee kovasti, sillä huippupalvelu on meille ylpeyden asia. Koemme kuitenkin, että vetämällä nyt liinat mahdollisimman kiinni, saamme kaikki viettää iloisemman kevään ja kesän.

 

 

Rauhaa, rakkautta ja hyvää jäkälää,

Toivottaa Poromagian Porot