×
Unfortunately we have no shipping options for United States.

 

Joka kesän Ropecon-niminen kohokohta koittaa tänäkin vuonna ja roolipelialan sekä kaiken kivan ykköstapahtuma järjestetään heinäkuun lopulla Helsingin Messukeskuksessa. Tavallistakin eeppisemmän conista tekee tänä vuonna sen sijainti Poromagian naapurissa Pasilan betonilabyrintin syövereissä, haha, yrittäkääpä löytää perille!

Koska myymälämme sijaitsee tänä vuonna niin lähellä Ropecon-meininkejä, olemme poikkeuksellisesti auki koko viikonlopun ja järjestämme kaupallamme oheisohjelmaa conitouhujen lisäksi. Varsinaiset turnaustapahtumamme olemme siirtäneet Messukeskuksen näyttäviin puitteisiin, mutta myymälässä tapahtuu coniviikonloppuna retropelien merkeissä. Tässä pähkinänkuoressa viikonlopun infopaketti conivieraille ja muille Pasilan raidaajille.

Poromagian aukiolot Ropecon-viikonloppuna 29.-31. heinäkuuta

Perjantai 12-19:00
Lauantai 10-18:00 (vapaata ja ohjattua retropeliohjelmaa!)
Sunnuntai 12-16:00 (vapaata ja ohjattua retropeliohjelmaa!)

Retropeliohjelmasta julkaistaan pian lisätietoja yhteistyökumppaniemme vastatessa aikeistaan!

Friday Night Magic -poikkeusajankohdat perjantaina

FNM Standard 12:15
FNM Booster Draft 12:30

Magic-turnaukset Ropeconissa

Ropecon Team Sealed perjantaina kello 17:00, lisäinfot täällä
Ropecon GPT London Sealed lauantaina kello 11:00, lisäinfot täällä
Ropecon German Highlander sunnuntaina kello 11:00, lisäinfot täällä

Tänä vuonna Poromagialla on Kaubamaja-myyntialueen lisäksi myös turnausalueella myymälä, josta voi ostaa turnauksissa tarvittavia boostereita, oheistarvikkeita ja muuta produktia. Otamme turnausalueellamme vastaan kredutuksia tavalliseen malliin (kiirevarauksella, kannattaa tehdä listat as usual) ja kärräämme ennakkoon tehtyjä asiakastilauksia Kaubamaja-myyntipisteellemme niitä conivieraita varten, jotka aikovat juurtua Messukeskukseen koko viikonlopuksi.