×
Shipping to United States starts from € 11.95 for letters and € 25.95 for parcels.

Brittien saaria ravistelevat tällä hetkellä sekä Covid-19 -kriisi että Brexit-ponnistelut, joilla on merkittäviä vaikutuksia myös liike-elämään. Games Workshop järjestelee parhaillaan pelinappuloitaan ja organisaatiotaan uutta maailmanjärjestystä varten, mutta sen tuotannossa ja lähettämössä on tällä hetkellä merkittäviä viiveitä tavalliseen verrattuna. Tästä syystä varastosta loppuneiden tuotteiden täydennystilauksissa on meilläkin tavallista pidempiä toimitusaikoja, eikä niille ole saatavilla lähetysseurantaa. Tavanomaiset viikkotilaukset saapuvat reilussa viikossa, mutta ainoastaan Games Workshopin nettikaupasta saatavien Direct Only -tuotteiden toimitusajat voivat venyä 20 arkipäivään. Olemme kaikista mahdollisista puutteista yhteydessä suoraan asiakkaisiin ja pyrimme ratkomaan kaikki ongelmat parhain päin tapauskohtaisesti, mutta emme valitettavasti saa jaettavaksi aikatauluja loppuneiden tuotteiden uusille tuotantoerille tai lähetysten seurannalle. Mikäli nettikauppamme kautta tehdyssä tilauksessa on Games Workshopin keskusvarastosta tilapäisesti loppunut tuote, otamme sen aktiiviseen seurantaan ja pyrimme toimittamaan tilauksen oitis kun sitä taas tulee saataville ja täydennykset rantautuvat Pasilaan.

TL;DR: Games Workshop -täydennyskuormat saapuvat meille muutaman arkipäivän lisäviiveellä, Direct Only -tuotteet toimitetaan Games Workshopin keskusvarastosta 20 päivän sisällä. Keskusvarastosta tilapäisesti loppuneet tuotteet tilaamme heti niiden tullessa taas saataville.

Kiitokset kärsivällisyydestä kaikille figuileville verkkokauppa- ja myymäläasiakkaillemme! 

Päivitys 26.1. kello 17:17:

Brexitin logistiikkakatastrofi on vaikuttanut meille Englannista saapuviin lähetyksiin siihen malliin, ettemme ole saaneet vielä yhtään Games Workshop -täydennyskuormaa perille kuluvan vuoden aikana. Saamamme saapumisaika-arviot eivät myöskään ole pitäneet paikkaansa, sillä kuriirin osittainen lähetysseuranta on antanut ristiriitaista tietoa niin meille kuin Games Workshopin myyntiedustajillekin. Tähän hätään emme kuitenkaan valitettavasti voi vaikuttaa toimitusten saapumiseen, vaan joudumme odottelemaan solmukohtien aukeamista. Pahoittelut epäselvästä tilanteesta!