×
Unfortunately we have no shipping options for United States.

Poro Brawl

Poro Brawl on porojen kehittämä uusi formaatti, joka ammentaa inspiraationsa tavallisesta Brawlista, Highlanderista ja Commanderista. Poro Brawl on siis toisinsanoen rutkasti monipuolisempi Brawl-formaatti, jossa vaihtoehtoina on runsas määrä erilaisia komentajia ja landeja tukemaan entistä villimpiä mana baseja!

Poro Brawlin pakanrakennus

Päivitys 9.10.2019:Pelitestaamisen jälkeen Planeswalker-komentajat osoittautuivat liian voimakkaiksi, joten komentajaksi sallitaan ainoastaan legendary creaturet.

Päivitys 11.10.2019:Poro Brawliin on lisätty sideboardit. Sidekorttien kappalemäärä määrittyy pelattavan komentajan värien määrän mukaan. Yksivärinen komentaja saa pelata 15 sidekorttia, josta vähennetään -3 korttia per yhden ylittävä väri.

  • 1 komentaja (mikä tahansa legendary creature Standard-laillisesta setistä tai mistä tahansa Commander-setistä (Commander 2011 - 2019))
  • 59 muuta korttia (Standard-lailliset kortit, Commander-settien legendary creaturet ja Commander-settien landit)
  • Vain 1 kopio kutakin korttia, basic landit poislukien
  • 3-15 kortin sideboard riippuen pelattujen värien määrästä (1 värisellä komentajalla 15 sideboard korttia ja jokaisesta lisäväristä -3 korttia esim. nelivärinen Breya, Etherium Shaper saa pelata 6 sidekorttia (15 - 9 neljästä väristä))
  • Moninpelissä sideboardit toimivat wishboardina korteille kuten Fae of Wishes ja Karn, the Great Creator

Komentajan väri-identiteetti määrittää minkä värisiä kortteja pakassa saa pelata. Väri-identiteetti on komentajan värilliset manasymbolit mana costissa, sekä sääntötekstissä. Esimerkiksi Shalai, Voice of Plentyn väri-identiteetti on valkoinen ja vihreä.

Poro Brawlissa lailliset setit

Myös Brawl Deckien kortit ovat luonnollisesti laillisia Poro Brawlissa.

Helpottavia linkkejä korttien hakuun

Tähän olemme koonneet pari linkkiä, joiden takaa löytää kätevästi Commander- ja Standard-settien komentajat ja landit.

Poro Brawlin säännöt 

  • 1v1 pelissä aloitetaan 20 lifellä ja 3+ pelaajan pelissä 30 lifellä
  • 1v1 pelissä käytössä on Lontoon mulligani, 3+ pelaajan pelissä ensimmäinen mulligan on seitsemään korttiin, jonka jälkeen käytetään Lontoon mulligania
  • Komentajat aloittavat command zonelta
  • Komentajat voi pelata mana costillaan ja 2 manalla lisää jokaista paluukertaa kohden command zonelta

Poro Brawlin komentajien bannilista

Seuraavat kortit ovat kiellettyjä komentajina, mutta niitä saa pelata pakassa tavalliseen tapaan.

Poro Brawlin yleinen bannilista

Seuraavien korttien pelaaminen on kokonaan kielletty.

Poro Brawlin watch list 

Nämä kortit ovat sallittuja, mutta porojen tiukassa tarkkailussa voimakkuutensa vuoksi.

Milloin ja missä Poro Brawlia pääsee pelaamaan? 

Viralliseksi Poro Brawl -päiväksi on valikoitu torstai. Peliseuraa löytää Poromagian liikkeestä torstaisin klo 16:00 alkaen ja pelit jatkuvat aina klo 21:00 saakka. Kaikkien torstaina paikallaolijoiden kesken arvotaan myös herkkuja sisältäviä Throne of Eldrainen promo packeja!

Torstain peleiltä löytää myös poroja Poro Brawl -pakat käsissään. Kannattaa tulla rohkeasti nykimään hihasta ja haastamaan peleille! Tarjolla on myös lainapakkoja, joilla pääsee testaamaan uunituoretta formaattia oman pakan ollessa vielä rakenteilla.

Poro Brawl -liiga

Poro Brawl -liiga starttaa torstaina 24.10.2019 ja pyörii aina vuodenvaihteeseen saakka. Jokaisessa liigatorstaissa arvotaan 1 kpl Throne of Eldrainen Premium Promo Packeja ja 1 kpl Throne of Eldrainen Collector Boostereita per paikalle saapunutta 10 pelaajaa kohden. Promo Packeja ja Collector Boostereita arvotaan kuitenkin niin, että arvottava vähimmäismäärä on 1 kpl kumpaakin osallistujamäärästä riippumatta. 

Poro Brawl -liigassa on mahdollisuus kerätä myös pisteitä pelien tiimellyksessä. Jokaisesta pelatusta matsista (1v1 paras kolmesta tai 3+ pelaajan moninpeli) saa yhden pisteen. Viikoittain päivitettävä pistetaulukko julkaistaan pelaajien ihailtavaksi komentajakohtaisella tulostaulukolla höystettynä. Pistetaulukkoa seuraamalla pysyy siis kärryillä ahkerimmista Poro Brawl taistelijoista ja kuumimmista komentajista! 

Porobounty

Lisäjännitykseksi olemme asettaneet jokaisen poron päänahkaan porobountyn! Poron nujertamalla pelaaja nettoaa itselleen yhden Throne of Eldrainen Boosterin. Myös moninpelissä on tarjolla boostereita.

Tervetuloa nauttimaan Poro Brawlista kanssamme!