×
Unfortunately we have no shipping options for United States.Hei vaan kaikille! Kauan odotetut Ravnica Allegiancen prereleaset ovat vihdoin aivan kulman takana, kun niitä pelataan tulevana viikonloppuna 19. - 20.1.2019. 

Turnauksiin on ennakkoilmoittauduttu kovaa vauhtia ja kirjoitushetkellä paikkoja on jäljellä muutamia kymmeniä. Guilds of Ravnican prereleaset ennakkoilmoittauduttiin myös täyteen, mutta lopulta kaikki mahtuivat pelaamaan muutamien peruutuspaikkojen auetessa. Mikäli olisit halukas pelaamaan prereleasessa, joka on tällä hetkellä täynnä, lähetä sähköpostia osoitteesen turnaukset@poromagia.com. Avaamme jonotuslistan, josta täytämme pelaajia turnauksiin paikkojen auetessa. Pyydämme myös ilmoittamaan jos olet ilmoittautunut prereleaseihin, mutta et syystä tai toisesta pääsekkään paikalle. Täten voimme antaa paikkasi hyvissä ajoin toiselle pelaajalle. 

Prereleasejen ilmoittautumisen ja paikkatilanteen löydät turnauskalenteristamme.

Käy tsekkaamassa myös Ravnica Allegiancen prereleasekilpailu tämän linkin takaa. Jaossa on huikeita palkintoja viikonlopun kovimmille kiltamestareille! 

Videolla Eetu ja Markus tekevät katsauksen jokaiseen viiteen kiltaan ja niiden parhaisiin kortteihin, käyvät läpi jokaisen värin kolme parasta commonia ja listaavat Ravnica Allegiancen kymmenen voimakkainta uncommonia. Videolta saat siis täydet eväät tulevaa prelluviikonloppua varten! Oletko samaa mieltä kiltojen keskenäisistä voimatasoista? Korvaisitko jonkun kortin värien TOP3 commoneista? Mikä on sinun suosikki uncommonisi? Liity keskusteluunMtgSuomi.fi:n foorumin puolella! 

Toivotan kaikille oikein maagista prelluviikonloppua ja kovia vääntöjä!Eetu