×
Shipping to United States starts from € 11.95 for letters and € 25.95 for parcels.Poroskooppi tekee paluun joulutauolta. Videolla Eetu ja Markus sukeltavat 25.1.2019 julkaistavan Ravnica Allegiancen spoilereiden pariin! 

HUOM! Videoon upotetut korttien kuvat ovat rikki, joten suosittelemme avaamaan tämän listan, josta pääsee näppärästi seuraamaan videolla käsiteltyjä kortteja samaisessa järjestyksessä.Käy ilmoittautumassa 19.-20.1.2019 pelattaviin Ravnica Allegiancen Prereleaseihin turnauskalenteristamme. Ravnica Allegiancen tuotteet löytyvät nyt myös ennakkotilattavista ja voit tilata Prerelease Booster Boxit noudettavaksi jo prelluista! 

Ravnica Allegiancen tähän mennessä spoilatut irtokortit ovat nyt myös ennakkotilattavissa! Tsekkaa korttitarjonta sivuiltamme. Ravnica Allegiancen julkaisupäivä on perjantai 25.1.2019. 

Prereleaseihin on luvassa myös pienimuotoista kisailua, josta voi voittaa lisäpalkintoja pärjäämällä prelluissa. Tästä on tulossa lisätietoa aivan tuotapikaa, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Hyvää alkanutta vuotta ja Ravnica Allegiancen odotusta! Eetu