×
Unfortunately we have no shipping options for United States.

Hyvää joulukuista perjantaita kaikille! :) 

Tänään Poroskoopissa tutustutaan uuteen tuotteeseemme nimeltä Bulk Smash! Bulk Smash! on kahdelle pelaajalle suunnattu pelipaketti, jolla pääsee pelaamaan ja kokeilemaan erilaisia pelimuotoja. Olemme kehittäneet erilaisia pelimuotoja Bulk Smashillä pelattavaksi ja teemme aiheesta blogin, jossa kerromme yksityiskohtaisesti miten Bulk Smash!:in pelimuodot toimivat. Lisäämme blogiin uusia pelimuotoja jatkuvalla tahdilla. 

Paketti sisältää seuraavat tuotteet: 

  • 2 kpl Ekstra Isoa Kiloboksia (Jaettu valmiiksi kahteen osaan molemmille pelaajille.) 
  • 2 kpl Uusimman Standard sarjan boosteria (Guilds of Ravnica)
  • 2 kpl Spindown Lifecounter -noppaa
  • 4 kpl Porotector Knight -korttisuojia
  • 1 kpl Basic Land Collection / Landbox (80 Lands)
  • 1 kpl Magic-säilytyslaatikko
  • 2 kpl Satunnaisia Rareja ja/tai Mythicejä jokaiselta Magicin väriltä, Artifakteilta ja Multicoloreilta. (Jaettu valmiiksi pelaajien kortteihin.) 

Hinta 24,95€

Miksi Bulk Smash! ?

Ensinnäkin pelaaminen rajatuilla korteilla on hyvin innovatiivista ja uusien yhdistelmien löytäminen on todella tyydyttävää. On todella mielenkiintoista ja antoisaa pelata kaverin/kavereiden kanssa erilaisia formaatteja. Bulk Smash!:ssa on niin paljon kortteja, että pelaamista riittää pitkäksi aikaa. On myös ekologista ja erittäin mukavaa antaa korteille lisää käyttöarvoa. Bulk Smash! on myös halpa tapa pelata Magicia vaikkapa pelaajien kanssa, jotka ovat pelanneet aikoinaan ja haluaisivat terästää muistojaan. Tuote on myös loistava tapa tuoda kaverisi pelin pariin ja päästä kokeilemaan pelaamista hauskalla ja monipuolisella tavalla!

Esimerkkejä pelimuodoista:

1. Sealed 

Sealed on Limited-formaatti, jossa pakka rakennetaan Bulk Smashin kilokorteista ja boostereista avatuista korteista ja pakkauksen mukana tulleista rareista. Suosittelemme Bulk Smash Sealedissa valitsemaan kaksi väriä, joista pakka muodostetaan, sillä kortteja on paljon ja monet kortit saattavat olla täysin uusia tuttavuuksia. Sealedissa pelaajat rakentavat saamistaan korteista pakan, joka sisältää vähintään 40 korttia. Basic Land määrä tälläisissä pakoissa tulisi olla 16-18 ja pakkaan tarvittavat Basic Landit saa pakkauksesta.

2. Winston Draft

Winston Draft on kahdelle hengelle tarkoitettu Drafti-formaatti jossa pelaajat ottavat pakkauksen korteista 100kpl kortteja ja seikoittavat ne yhteen "pääpinoksi" (suosittelemme ottamaan mukaan Raret, sillä ne tuovat mielenkiintoisia pelitilanteita ja valintoja Draftiin).  Kortit sekoitettua ne asetetaan yhdeksi pakaksi, josta kolme päälimmäistä korttia laitetaan kuvapuoli alas päin pöydälle, jokainen omiin pinoihinsa. Seuraavaksi arvotaan kumpi aloittaa ja aloittava pelaaja saa katsoa ensimmäistä pinoa (näyttämättä kortteja toiselle pelaajalle). Jos pelaaja haluaa ottaa kortin, asettaa hän sen eteensä kuvapuoli alas päin, pääpinosta laitetaan kortti edellisen tilalle ja vuoro siirtyy toiselle pelaajalle. Jos pelaaja ei halua korttia, siirtyy hän toiseen pinoon ja pääpinosta asetetaan uusi kortti ei valitun korttipinon päälle. Tämä prosessi toistetaan aina jos pelaaja ei halua kortteja pinoista. Jos pelaaja ei halua valita mitään kolmesta pinosta, hän ottaa pääpinon päällimmäisen kortin ja vuoro siirtyy toiselle pelaajalle.

Täältä löydät selventävän videon Winston Draftista.

3. Läjä

Läjä on yksi Magicin klassisimmista Limited-formaateista, jossa pelaat ottavat kumpikin sata korttia ja pakoissa ei ole Land kortteja ollenkaan. Läjää pelataan kuin normaalein Magicin säännöin, paitsi että minkä tahansa kortin kädestä saa pelata Landiksi väärinpäin pöytään. Pelattu landi tuottaa mitä tahansa manaa ja sillä ei ole mitään Land typeä, eli se ei ole nonbasic land eikä basic land vaan geneerinen Land kortti. Lisäksi jos joku kortti tuhoaa tai nostaa tälläisen Land kortin pois pelialueelta menee se exileen. Formaatti on todella hauskaa ja sitä pääsee pelaamaan nopeasti ja siinä tulee usein todella mielenkiintoisia tilanteita.

Omasta mielestäni Magic on kaikkein hauskimmillaan, kun saa löytää uusia asioita ja viettää kavereiden kanssa aikaa, esimerkiksi joulunpyhät ovat täydellisiä tähän!

Nappaa oma Bulk Smash!:isi täältä!

Mahtavaa viikonloppua kaikille! Markus Lehtinen