×
Unfortunately we have no shipping options for United States.Eetu ja Markus ovat palanneet Tukholman Modern GP:ltä ja nyt on aika puida viikonlopun tuloksia. Jaksossa sivutaan myös samaan aikaan pelatun Hong Kongin Modern GP:n tuloksia. Tsekkaa miten pojilla meni, ketkä olivat viikonlopun parhaat suomalaiset ja millaiset dekit tekivät tuhojaan turnausten tuoksinnassa! Liity keskusteluun MtgSuomi.fi:ssä!

Hong Kongin top 8 pakkalistat
Tukholman top 8 pakkalistat

Onnittelut Tukholmassa rahasijoille päässeille suomalaisille!

  • Leo Lahonen 15. (GW Hardened Scales)
  • Joonas Himmanen 38. (UR Wizards) 
  • Eero Vesaoja 39. (GRw Valakut) 
  • Matti Kuisma 43. (Dredge) 
  • Ville Teräväinen 56. (Hollow One)
  • Joni Rahikkala 59. (UW Wizards)

Tulevana viikonloppuna Porolassa pelataan GER Highlanderia ja vietetään Magic Open House - Aloittelijapäivää. Markus pyöräyttää loppuviikosta ulos Highlander -aiheisen artikkelin ja ensi maanantain jaksossa tsekkaillaan Guilds of Ravnican Limitediä Draftin ja Sealedin muodossa. Pian koittaakin puolestaan Guilds of Ravnican Prerelease -viikonloppu, jossa on jaossa lisäpalkintoja yli 1000€:lla!

Guilds of Ravnican tuotteet ja irtokortit ovat nyt ennakkotilattavissa!

Kiitokset palautteista ja Poroskoopin sisältöehdotuksista kaikille niitä antaneille. Palautetta, ideoita ja ehdotuksia saa iskeä tulemaan joko foorumin puolella, Facebookissa, sähköpostitse (markkinointi@poromagia.com) tai tulemalla nykimään hihasta. Tehdään Poroskoopista entistä parempi ja vastaamaan teidän toiveitanne! 


Maagista alkanutta viikkoa, 

Eetu