×
Unfortunately we have no shipping options for United States.Madridin GP on nyt pelattu ja pääsimme takaisin Suomen maaperälle. Tsekkaa videolta miten pelit menivät ja osuivatko dekkivalinnat nappiin. Tulevana lauantaina Poro Tour kausi vuosimallia 2017 huipentuu Invitational-kutsuturnaukseen. Löydät kaikki tavalla tai toisella itsensä Invitationaliin kammenneet 16 pelaajaa täältä
Joukkueittain eniten osallistuja löytyy seuraavista tiimeistä: #PetoOnIrti (4), Birdlife Helsinki (3), MTG Kumpula (3) ja One Main Game (2). Valitettavasti petomiehistön kaksi jäsentä joutuvat jättämään nämä karkelot välistä, kuten myös vastaavasti yksi One Main Gamen edustaja. Tämä avasi tietysti tilaa muille livahtaa mukaan Invitationaliin aivan viime hetkellä! Näistä takaoven pelureista nimekkäimpänä Poro Toureja tuhonnut ja Invitationalin jo kerran voittanut Andrei Häyrynen.

Odotan mielenkiinnolla minkälaisia dekkejä kukin tiimi loihtii constructed formaatteihin. Kuvaamme perjantaina team #PetoOnIrti mietteet lauantain formaateista ja fiilikset omista dekeistä. Video laitetaan ilmoille maanantaina kun pelit on saatu pelattua. Luvassa on myös mitä todennäköisimmin samanlaiset ennen ja jälkeen fiilikset team Birdlife Helsingin leiristä. 

Tervetuloa seuraamaan viikonlopun pelejä paikan päältä tai streamin välityksellä! 

Eetu