×
Unfortunately we have no shipping options for United States.



Suomeen on nyt perustettu Europpan ensimmäinen pelimusiikkiorkesteri Game Music Collective! Kansainvälistä uraa tekevistä huippuammattilaisista koostuva orkesteri debytoi Finlandia-talolla 20.9.2017. Konsertissa kuullaan musiikkia mm. seuraavista pelisarjoista: Final Fantasy, The Legend of Zelda, Mega Man, Elder's Scrolls ja Chrono Trigger. 

Katso Game Music Collectiven tuore pelimusiikkivideo "Video Games Medley"!



"Tämän konsertin eteen on tehty kovaa työtä todella pitkään ja pian unelma on täyttymässä. Luvassa on ennennäkemätön musiikin ja pelit yhdistävä spektaakkeli, joka on pakko kokea paikan päällä!" - Lukas Stasevskij, Game Music Collectiven perustaja ja taiteellinen johtaja

Tule Finlandia-talolle ja koe eeppinen pelimusiikkielämys! 

Liput: 37 euroa Ticketmasterista
(Hinta sisältää 3 euron käsittelymaksun) 

Seuraa Game Music Collectivea myös heidän Facebook-sivuiltaan sekä Instagramissa

*** 

Retromagia on ylpeänä menossa mukana tässä kokonaisvaltaisessa pelimusiikkispektaakkelissa! Pääset lukemaan Retromagian blogista GMC:n jäsenten kuulumisia heidän valmistautuessaan syyskuun h-hetkeen. Luvassa on myös pientä lippuskabaa ynnä muuta mukavaa myöhemmin ilmoitettavaa toimintaa. Pysy siis tiukasti peesissä äläkä missaa tätä ainutlaatuista videopelaamisen ja musiikin huipentumaa!