×
Shipping to United States starts from € 11.95 for letters and € 25.95 for parcels.
Magic-kesä saa vauhdikkaan startin kahden kovan luokan julkaisun muodossa!

Peräti neljä valmista pakkaa sisältävä Commander Anthology tarjoaa kattavat eväät uusien commander dekkien rakenteluun, sekä vanhojen hiomiseen. Boksi on loistava sekä commanderia aloittelevalle tai jo useamman dekin omaavalle pelaajalle. 
Porovinkki: Commander Anthology on loistava yhteisostos commanderia aloittavan kaverin kanssa. Molemmille kaksi pakkaa ja mähinät ovat valmiina alkamaan!

Archenemy: Nicol Bolas on itse nimikkopahiksen ja planeswalkerien räiskyvä välienselvittely! Boksi sisältää neljä pakkaa; yhden Bolasille ja yhden kullekin kolmesta walkerista. Nicol Bolas saa avukseen yhteensä 20 scheme-korttia, jotka tasoittavat peliä kolmen planeswalkerin muodostamaa koplaa vastaan. Saako Nicol Bolas turmeltua Magic-universumin jokaisen planen vai onko supertiimistä pysäyttämään tätä nerokasta ja julmaa arkkivihollista?

Sekä Commander Anthology, että Archenemy: Nicol Bolas ovat heti laatikon avatessa pelivalmiita! Parhaat pelit saat kuitenkin muokkaamalla juuri oman näköiset dekkiyhdistelmät. Ei kun pakkoja rakentamaan!

P.S. Muista liittyä Poro Clubiin taataksesi mahtavien bonusten kertymisen asiakastilillesi!