×
Unfortunately we have no shipping options for United States.

Retromagia näyteikkuna

 

Keväällä 2017 Retromagialla puhaltavat muutosten tuulet puhkuen ja puhisten. Muutoksella on noin yleisestikin tapana sisältää sekä uusia ja innostavia, että haikeampia tunteita herättäviä puolia, eivätkä nämäkään muutostuulahdukset poikkea tästä kaavasta.

Aloittakaamme siis sieltä ikävämmästä päästä. Pitkällisen tuskailun ja tuumailun jälkeen olemme päättäneet muuttaa Turussa sijaitsevan Retromagian liikkeemme takaisin Pasilaan Poromagian tiloihin. Tämä merkitsee, että Turun liike lakkautetaan ja että se tältä erää sulkee ovensa viimeistä kertaa 24.3.2017.

Valitettava tosiasia on se, että verkkokaupan ja usean kivijalkaliikkeen yhdistäminen on logistisesti äärimmäisen haastavaa, emmekä ole löytäneet tyydyttäviä tapoja taklata kaikkia tästä johtuvia ongelmia. Pelien hitaamman käsittelyprosessin ja turhan usein esiintyvien inventaariovirheiden takia, sekä palvelumme että hinnoittelumme kärsii. Olemme ylpeinä rakentaneet Turun liikkeestämme paikkaa johon voi tulla paitsi ostoksille, myös viihtymään ajattomassa retropeli-ilmapiirissä, ja saamamme palautteen perusteella uskallamme väittää onnistuneemme tehtävässämme. Yhteistä fiilistelyä ja harrastusta on ollut ilo päästä jakamaan Kauppiaskadulla, ja siksi emme millään haluaisi luopua tästä kohtaamispaikasta, mutta ennen pitkää realiteetit oli kohdattava.

Tarvittava muutos sisältää kuitenkin niin paljon hyvää, ettemme oikein voi antautua edellä mainitulle haikeudelle. Samassa muutosrytäkässä avaamme upouuden retromagia.fi - sivuston, jonka kautta tuotteemme löytyvät verkossa helpommin ja varmemmin. Pystymme oman sivuston ja vähentyneen logistisen säätämisen takia jatkossa paremmin laajentamaan verkkokauppamme tuotevalikoimaa, josta tulet löytämään paitsi enemmän pelejä, myös entistä enemmän oheistuotteita ja tarvikkeita.

 

Retromagia.fi etusivu

Kytkös Poromagiaan pysyy muutoksesta huolimatta entisen veroisena. Verkko-ostoksia tehdessäsi voit kätevästi vaihtaa näkymää sivustojen välillä, jolloin ostoskorisi seuraa mukanasi ja postikulut (kuin myös edelleen -kuluttomuus yli 80€ tilauksista) ovat yhteiset, vaikka tilaisit molempien kauppojen tuotteita. Myös käyttäjätilit ja krediitit ovat käytettävissä sivustosta toiselle, ja voit vaihtaa sekä pelejä että kortteja krediiteiksi ja käyttää niitä sitten molemmissa kaupoissa.

Panostamme myös urakalla Pasilan liikkeeseemme, jonne Retromagia saa luonnollisesti täysiverisen retrovalikoiman nykyisen, varsin karsitun version tilalle. Lisäksi Pasilan isommat tilat mahdollistavat entistä enemmän konsoli- ja retroaiheisia tapahtumia ja teemapäiviä, joten jos mielessäsi on ollut toiveita niiden suhteen, kannattaa meille huudella niistä somessa, mailitse tai vaikka naamatusten. 

Muutos on siis Pasilassa ja verkossa asioiville ilouutinen, ja vaikka se Turun vakkareillemme on vähemmän sitä, pyrimme jatkossa pitämään heidänkin retrotarpeet yhä paremmin tyydytettyinä. Näin kärkeen tarjoammekin huhtikuun loppuun asti Turun asiakkaillemme ilmaiset postit, eli kaikki 20- ja 21 - alkuiset postinumerot tulevat saamaan toimitukset koteihinsa veloituksetta kuukauden ajan Retromagian sulkemisesta.

 

Aarne Toimari

Haluan vielä omastakin puolestani kiittää lämpimästi kaikkia teitä joihin olen Turun päässä ehtinyt törmätä! Pelien tiimoilta höpöttely ja harrastuskokemusten jakaminen on aina ilo ja ehdottomasti se suola joka tälle alalle on itse kunkin houkutellut! Törmätään jatkossakin Pasilassa, verkossa tai messuilla!

Aarne Halén
Toimitusjohtaja
Poromagia Oy