×
Unfortunately we have no shipping options for United States.

Kauden ensimmäinen pääturnaus on vihdoin ovella ja kausi rykäistään toden teolla käyntiin. Viikonlopulle tultaessa tiimipuolella kärjessä viilettää Sydänten Taksikuskuskit 17 pisteellä. Tämän jälkeen kärjessä on viiden tiimin rypäs jakamassa muita kärkisijoja. Viime kauden kärkitiimit Birdlife Helsinki ja #PetoOnIrti kruisailevat molemmat vielä pakkasen puolella.

Oma veikkaus viikonloppuna parhaiten pärjäävistä tiimeistä on One Main Game & #PetoOnIrti kahdella Top 8 sijoituksella kumpainenkin. Mustaksi hevoseksi nostan Casual Pöytien luottomiehet, joilta löytyy yksi mies kahdeksan parhaan joukosta.

Tässä vaiheessa valtaosa pelaajista on (toivottavasti) päättänyt jo dekkivalintansa huomiselle. Vielä dekkivalintaa epäröiville peräänkuulutan vanhaa viisautta. Kannattaa valita dekki, joka on entuudestaan tuttu. Modern on niin laaja formaatti, että metagamea vastaan valmistauminen ja eheän 75 kortin kasaaminen on hankalaa dekkivalinnasta riippumatta. Kuitenkin mikäli dekki vielä kaupan päällisiksi entuudeltaan tuntematon, kasvaa virhemarginaali, niin pelatessa kuin korttivalinnoissa, merkittävästi. 

**

Uskon, että huomisen suosituimmat dekit tulevat olemaan järjestyksessä:

  1. Junk/Jund
  2. GR Scapeshift
  3. Tron
  4. Eldrazi
  5. URx Control

Hyvin positioituja kortteja huomiselle puolestaan ovat (dekistä riippumatta):

  1. Blood Moon
  2. Chalice of the Void
  3. Primeval Titan
  4. Lingering Souls
  5. Eidolon of the Great Revel

**

Mikäli kortteja vielä uupuu omasta dekistä, niin kannattaa tehdä tilaus verkkokaupan kautta. Aamulla kassalla pitää varmasti aika kiirusta korttitilausten kanssa.

Mukavaa Poro Tour -viikonloppua kaikille,

Sami Häggkvist